Met Han Gootzen als adviseur of interim sales- of communicatie manager bouwt u nooit op drijfzand. Dat is hij.

De aanpak is solide en u boekt werkelijk snel resultaat. Soms door treffend advies na een heldere analyse, regelmatig ook doordat Han zelf deel van de oplossing wordt. Juist doordat Han Gootzen daadkracht biedt in complexe trajecten, zal u vaak niet eens full time een beroep op hem hoeven doen. Enkele uren of dagen per week, blijken vaak voldoende om zaken weer op de rails te krijgen.

In opdracht van Rijkswaterstaat wordt ten oosten van ‘s-Hertogenbosch een nieuw kanaal aangelegd. Na de omlegging kunnen grotere vrachtschepen door de Zuid-Willemsvaart naar de containerterminal in Veghel varen. Gevolg: minder vrachtverkeer op de weg, minder files en minder uitstoot van CO2 en fijnstof. Een prachtig décor voor foto’s. Maar ook een heldere metafoor voor de aanpak die Han Gootzen voorstaat: steeds de andere en wellicht iets minder voor de hand liggende wegen zoeken die er toe leiden, dat de economie een impuls krijgt.

Verwacht van Han Gootzen geen dikke rapporten; eerder heldere aanwijzingen en korte notities. Consultancy moet nooit een doel op zich worden immers, maar altijd een middels zijn om verder te komen. Planmatig werken, strategisch denken en solide verantwoorden blijkt ook te kunnen zonder daar heel veel papier voor vuil te maken. Han Gootzen bewijst dat dagelijks binnen de projecten waarbinnen hij als een bevlogen bruggenbouwer actief is. Daag hem daarin uit.

Bruggenbouwer